Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/clients/ddb73362f64d00da7fe8febe0273b4a7/web/index.php on line 2
Contact Me – Panorama Residence

Rezervoni një vizitë

Duke lënë një takim me ne, ju jeni një hap para një jete me standarde evropiane. Bëhu pjesë e kësaj lagje luksoze, siguro banim të qetë dhe të rehatshëm për familjen tuaj.

Panorama Residence ndodhet në anën e djathtë të magjistrales Prishtinë-Shkup, 3.8 km larg nga kyqja në autostradën “Arbër Xhaferi” dhe 2.8 km nga qendra e qytetit të Ferizajt.

Për më shumë klikoni në link ( http://bit.ly/2OeulcG) dhe e gjeni drejtimin nga qendra e Ferizajt deri tek Panorama Residence.

Contact Me Form
Sending