Ferizaj, Kosovë

PANORAMA RESIDENCE

MBRETËRESHË E QYTETËRIMIT!

Shfletoni planet e shtepive
52 Hektar tokë
Rreth lagjes

Lagje moderne e projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk.

E projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk, Panorama Residence ju ofron kushte për një jetë të rehatshme dhe të sigurtë. Arkitektura e shtëpive super luksoze dhe ndërtesave të larta si dhe hapësirat që kjo lagje ofron sjell tek ju konceptin e një lagjeje e cila përmbush të gjitha standardet evropiane.

Ambientet e gjelbëruara, objektet afariste, kopshtet për fëmijë, shkolla fillore dhe e mesme këndet e lojrave për kënaqësinë e fëmijëve tuaj do t’ju japin mundësinë të relaksoheni dhe të shijoni bukuritë e lagjes suaj, larg zhurmës së qytetit. Puna e cila është bërë në secilën prej shtëpive të ndërtuara në këtë lagje, është menduar deri në detajin më të vogël, në mënyrë që ju të ndiheni të sigurtë në vendin ku do të jetoni. Me një shtrirje përgjatë Maleve të Sharrit, Panorama Residence është vendi ideal ku ju mund t’i ofroni një jetë të qetë dhe të shëndetshme fëmijëve tuaj.

TIPET E SHTËPIVE