Tipi 2A

  • YEAR :
  • LOCATION :
  • CATEGORY :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Është e organizuar në tri kate,Bodrum Përdhesë dhe kat! Funksionet primare ditore janë projektuar në katin përdhesë ndërsa hapsirat për pushim dhe gjum janë projektuar në kat

BODRUMI

-Koridori : 19.90m²

-Hapësira për shumë qëllime: 59.50m²

-Banjo: 5.20 m²

-Sauna : 10.75 m²

-Depo (dhoma teknike) : 8.87m²

-Utility : 18.45 m²

Gjithsej bodrumi S=122.67m²

KATI PERDHESE


-Erëmbrojtësi: 3.89 m²

-Dhoma e qëndrimit ditor 29.73 m²

-Kuzhina dhe tryezaria: 25.64 m²

-Terasa 14.20m²

-Dhoma e fjetjes 14.60 m²

-Banjo: 5.85 m²

-Koridori: 12.70 m²

-Garazha: 19.88 m²

Gjithsej perdhesa S=126.49 m²

KATI I PARE
-Dhoma e gjumit për prindër: 16.50m²

-Garderoba: 7.30 m²

-Banjo: 5.90 m²

-Dhoma e fjetjes: 14.80 m²

-Dhoma e fjetjes: 13.20 m²

-Dhoma e fjetjes: 18.77 m²

-Banjo: 6.20 m²

-Ballkoni: 22.79 m²

-Korridori: 10.59 m²

Gjithsej kati S=116.05 m2

Gjithsej bruto: 437.31m2

Terasa 14.2m2