Panorama Residence
Lloji i Shtëpisë

Tipi 2B

TIPI 2B

Lloji i Shtëpisë

Sipërfaqëja Totale e Tipit 2B është : 288.02 m² Bruto.

Tipi i gjashtë i shtëpisë është i organizuar në dy kate: Përdhesë dhe Kat.

PËRDHESA E TIPIT 2B

Tipi 2B standart është i organizuar në dy Kate : përdhesë dhe kat. Funksionet primare ditore janë projektuar në katin përdhesë ndërsa hapsirat për pushim dhe gjumë, janë projektuar në kat. Në përdhesën e së cilës prej shtepive janë planifikuar dhe projektuar hyrjet ne garazh, hyrja në shtëpi si dhe hapsira e ngrohrojes, Pastaj kthinat ndihmëse, banjot për shfrytëzimin ditor e paisur me tush kabin, duarlarës, guacë, dhe elemente ndihmëse. Mëtutje hyrja është e projektuar me erëmbrojtës garazhat janë të mbyllura me derë automatike, ndërsa është bëre lidhja e ngroht e garazhës me funksionin primar të shtëpisë. Në katë ëshë planifikuar dhoma e gjumit për qift. Kuzhina është maskimalisht e shfrytëzueshme ndërsa tryezaria është e planifikuar për gjashtë anar

Përmasat e përdhesës në Tipin 2B :

Garazha : 20.92 m²

Kthina teknike : 8.25m²

Erëmbrojtësi : 4.43 m²

Qëndrimi ditor : 29.4m²

Kuzhina/Tryezaria : 30.08m²

Koridori : 10.53m²

Terrasa: 12m²

Banjo: 4.66m²

Dhoma e fjetjes: 13.79m²

 

Gjthësej sipërfaqja e përdhesës: 151.88m² Bruto

 

KATI 1 TIPIT 2B

Në kat janë projektuar dhe janë organizuar dhomat e gjumit me planifikim dhe standard të lartë për organizim dhe mobilim.

Dhoma e gjumit për qift është planifikuar me garderobë dhe banjo të veçantë dhe personale që ofron komoditet dhe privatësi maksimale.  Ndërsa, banjo dhe tri  dhomat e gjumit për fëmijë ofrojnë shfrytëzueshmëri optimale të sipërfaqës dhe janë të kompletuara me elementet e nevojshme. E veqanta e këti tipit përveq që ka shumë dhoma gjumi , është edhe terrasa në të cilën tri dhoma gjumi kanë qasje në të e gjithashtu, edhe Utiliti.

 

Përmasat e katit të pare të tipit 2B:

Dhoma e gjumit për prindër:  17.2 m²

Garderoba në dhomën e prindërve : 8.08 m²

Banjo në dhomën e prindërve : 4.51 m²

Dhoma e fjetjes:  14.06 m²

Dhoma e fjetjes:  15.59 m²

Dhoma e fjetjes:  19.07 m²

Ballkoni: 18.15 m²

Koridori: 9.64 m²

Banjo: 4.47 m²

Gjithësej  sipërfaqja e Katit është : 136.14 m² Bruto