Panorama Residence
Lloji i Shtëpisë

TIPI 5B

TIPI 5B

Lloji i Shtëpisë

TIPI 5B

Sipërfaqëja Totale e Tipit 5B është : 195.33 m² Bruto.

Tipi i 5B i shtëpisë është i organizuar në dy kate: Përdhesë dhe Kat.

PËRDHESA E TIPIT 5B

Tipi 5B standart është i organizuar në dy Kate: përdhesë dhe kat. Ky tip i shtëpisë është i ideuar e projektuar që shtëpia të ketë siperfaqe relativisht të vogël por, të ketë gjithashtu shfryëtzueshmëri maksimale të të gjitha hapsirave. Funksionet primare ditore janë projektuar në katin përdhesë ndërsa hapsirat për pushim dhe gjumë, janë projektuar në kat. Në përdhesën e tipit 5B, është projektuar hyrja e shtëpisë (erëmbrojtësi), dhoma e gjumit për qift me banjon e integruar mbrenda saj, qëndrimi ditor, kuzhina e planifikuar me tryezari deri gjashtë persona, kthina teknike, banjo për shfrytëzimin ditor e paisur me tush kabin, duarlarës, guacë, dhe elemente ndihmëse.

Përmasat e përdhesës në Tipin 5B :

Hyrja e shtëpisë: 2.80m²

Erëmbrojtësi :  3.12m²

Kthina teknike : 5.55m²

Dhoma e gjumit: 15.51m² me Banjo 3.4m²

Koridori : 6.75m²

Qëndrimi ditor : 21.66m²

Kuzhina/Tryezaria : 14.01m²

Terrasa: 8.06m²

Banjo: 3.92m²

Shkallët: 6.45m²

 

Gjthësej sipërfaqja e përdhesës: 98.10m² Bruto

 

KATI I TIPIT 5B

Në katin e tipit 5B, janë projektuar : një dhomë gjumi , një dhomë tjetër gjumi me ballkon si dhe dhoma e gjumit për qift e cila është planifikuar me garderobë dhe banjo të veçantë dhe persnoale që ofron komoditet dhe privatësi maksimale. Një banjo e paisur me të gjitha elementet përcjellëse dhe gjithashtu pjesa e Utilit e cila bashkë me dhomën e gjumit kanë një ballkon të veçant.

Përmasat e katit të pare të tipit 5B:

Dhoma e fjetjes:  19.03 m²

Dhoma e fjetjes:  15.19 m²

Dhoma e gjumit për prindër:  16.42 m² me Banjo 3.74m²

Ballkoni i dhomës së prindërve: 3.31m²

Ballkoni: 5.05 m²

Shkallet: 6.45 m²

Koridori: 7.39 m²

Banjo: 3.92 m²

Gjithësej  sipërfaqja e Katit është : 97.23 m² Bruto