Panorama Residence
Ferizaj, KOSOVË

PANORAMA RESIDENCE

MBRETËRESHË E QYTETËRIMIT

Kontakti
52 Hektar Tokë
Rreth lagjes

Lagje moderne e projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk.

E projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk. Panorama Residence ju ofron kushte për një jetë të rehatshme dhe të sigurtë. Arkitektura e shtëpive super luksoze dhe ndërtesave të larta si dhe hapësirat që kjo lagje ofron sjell konceptin tek ju e një lagjeje e cila përmbush të gjitha standarded evropiane.

Ambientet e gjelbëruara, objektet afariste, kopshtet për fëmijë, shkolla fillore dhe e mesme, këndet e lojrave për kënaqësinë e fëmijëve tuaj do t’ju japin mundësinë të relaksoheni dhe të shijoni bukuritë e lagjes suaj, larg zhurmës së qytetit. Puna e cila është bërë në secilën prej shtëpive të ndërtuara në këtë lagje, është menduar deri në detajin më të vogël, në mënyrë që ju të ndiheni të sigurt në vendin ku do të jetoni. Me një shtrirje përgjat maleve të Sharrit, Panorama Residence është vendi ideal ku ju mund t’i ofroni një jetë të qetë dhe të shëndetshme femijëve tuaj.

TIPET E SHTËPIVE